UTTS Çipi Sorunu Çözüldü

Sinop’ta aracına Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) çipi taktırdıktan sonra aracının uzaktan kumandası çalışmayan vatandaşın problemi yetkili firma tarafından çözüldü.

Gazeteci Osman Aksu’nun aracına UTT sistemi taktırmasının ardından kumandasının çalışmaması nedeniyle yaşadığı sıkıntı, çözüme kavuşturuldu. Yaptığı açıklamalardan sonra aracını tekrardan yetkili servise götüren Aksu, aracının yetkililerin kontrolünden sonra çalıştığını belirtti. Aksu, “Yaklaşık iki gündür aracımız çalışmadığı için gerekli yerlere şikayette bulundum. Onlar da şaşırdı. Başlarına ilk kez gelmiş. Çipi takan firma ilgilendi. Problemin UTTS çipinden kaynaklandığı anlaşıldı. Yeniden programlayınca sorun sorun çözüldü” dedi. – SİNOP

Related Posts

Artış kontrolden çıktı: Yüzde 700’ü aştı

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, yaklaşan Ulusal Süt Konseyi toplantısı öncesi, “Çiğ süt için açıklanan fiyat üretim maliyetinin gerisinde. Üretici litre başına zarar ediyor, bu düzen çiftçiyi değil borcu yaşatıyor” diye konuştu. CHP Kayseri …

Emtia piyasalarında jeopolitik risk etkisi

Emtia fiyatlarında tamamlanan haftada, makroekonomik veriler ile Orta Doğu’da İsrail ve İran arasındaki artan gerilim varlık fiyatları üzerinde etkili oldu.

Çin-Türk ortaklığıyla Düzce’de fabrika kurulacak

Schmid Pekintaş, Çinli JTPV ortaklığıyla Düzce’de 5 gigavat kapasiteli güneş hücresi fabrikası kuruyor. 2026’da faaliyete geçecek tesisle yerli ve ileri teknoloji üretim hedefleniyor.

Euro/dolar paritesi 7 haftanın en yüksek seviyesinde!

Euro/dolar paritesi 7 haftanın en yüksek seviyesinde!

TÜİK sanayi üretimi verilerini açıkladı

Sanayinin alt sektörleri (2021=100 referans yıllı) incelendiğinde, 2025 yılı Nisan ayında madencilik ve taş ocakçılığı sektörü endeksi bir önceki yılın aynı ayına göre %1,3 arttı, imalat sanayi sektörü endeksi %3,0 arttı ve elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı sektörü endeksi %8,8 arttı.

Tescilli tarla ve bahçe bitkilerinin sayısı belli oldu

Tarım ve Orman Bakanlığı, bugüne kadar toplam 1048 çeşit tarla, 1068 çeşit bahçe bitkisinin tescil edildiğini bildirdi.